Locatie: Knokke-Heist
Contact: info@destudjo.be

Over mij

Hey, ik ben Jo-Lynn!

Ik ben Jo-Lynn, mama van twee zonen, echtgenote, dochter, zus, vriendin, collega … en sinds kort ondernemer. Al meer dan 10 jaar sta ik met veel enthousiasme voor de klas, maar sinds enkele jaren mis ik iets essentieels. De vele administratieve taken, de grote klasgroepen en de puntencultuur werden me in 2019 dan ook te veel. Ik werd 6 maanden thuis gezet met burn-out. Ik miste de aandacht voor de individuele leerling en zijn talenten, de mens achter de leerling, de emoties achter de punten, de inzet achter de prestaties. Daarnaast merkte ik dat ook mijn twee zonen best veel moeten voor hun leeftijd en dat we met zijn allen toch wel veel verwachten van onze kinderen.

In die 6 maanden heb ik dan ook veel nagedacht, gelezen, opgezocht en uiteindelijk besloten om naast mijn roeping in het onderwijs ook te gaan voor de waarden die ik mis in onze huidige maatschappij en in het onderwijs: mentale rust, creativiteit, aandacht voor het individuele kind en zijn emoties. Kortom, ik wil minder praten OVER het kind en meer MET het kind.

Dat alles bracht me op het spoor van kinderyoga en -coaching. Ik schreef me in voor een opleiding tot yogadocente en een opleiding tot kindercoach, volgde aanvullende cursussen, verdiepte me in allerlei boeken, spelmaterialen en methodes en woonde verschillende lezingen bij. En zo is op een goed jaar tijd DE STUDJO geboren.


Mijn doel met DE STUDJO is kinderen en jongeren terug in hun kracht laten staan, hun zelfvertrouwen, weerbaarheid en zelfliefde doen groeien, ik wil ze hun talenten laten (her)ontdekken en hen mentale rust bieden. Jongeren wil ik ook helpen bij het vinden van een goede studiemethode en bij het maken van de juiste studiekeuze.

Ouders, leerkrachten en andere professionals wil ik met DE STUDJO ondersteunen in de communicatie met hun kind(eren). Daarnaast wil ik hen ook warm maken voor het spel Schatgravers als tool om samen met kinderen emoties bespreekbaar te maken, talenten te ontdekken en dichter bij elkaar te komen, zowel thuis als in de klas.


 • Gecertificeerd kinderyoga-, tieneryoga- en ouder-kindyogadocente bij El Sole
 • Gecertificeerd kindercoach
 • Schatgraverslicentietrainer
 • Schateilandexpeditietrainer
 • Licentiehouder COACHEE
 • Attest driedaagse Motiverende leerbegeleiding
 • Bijwonen van lezingen:
  - Mild ouderschap (Nina Mouton)
  - Perfecte ouders bestaan niet (Isabel Depestel)
  - (Cyber)pesten: hoe herkennen en bespreken (Gie Deboutte)
  - Autisme ver-beeld-en (Thomas Fondelli en Isabelle Niset)
  - De windvanger: een unieke kijk op hoogsensitiviteit (Toni De Coninck)