Locatie: Knokke-Heist
Contact: info@destudjo.be

Workshops

Creatief denken en doen.

Workshop Schatgravers

Als Schatgravers Licentietrainer popel ik om ouders, leerkrachten en andere professionals mee te nemen op schattentocht. Schatgravers is een interactief kaartspel dat enorm veel mogelijkheden biedt in een gezin, klasgroep, één-op-ééncoaching, … Kinderen en volwassenen leren er hun talenten, hun schatten kennen en spreken over gevoelens terwijl ze het spel spelen. Het spel versterkt het zelfvertrouwen, zet aan tot open gesprekken, biedt inzicht en schept verbinding. De ideale mix om kinderen lekker zichzelf te leren zijn.

In mijn praktijk is Schatgravers een van de vele coachmaterialen die ik gebruik, maar ik geef ook korte workshops voor groepjes kinderen met het spel en ik verzorg ook nascholingen voor scholen, centra en belangengroepen. In die nascholingen geef ik ontzettend veel werkvormen mee voor groot en klein, gaan we zelf aan de slag met het spel en toon ik jullie hoe Schatgravers een echte meerwaarde kan bieden in het omgaan met kinderen en jongeren.

Contacteer mij gerust vrijblijvend voor meer informatie over nascholingen, studiedagen, workshops, teambuilding met het spel Schatgravers.

Workshops voor ouders

Als kindercoach bied ik ook ouderavonden aan waar we in kleine groep in gesprek gaan over verschillende onderwerpen. Wil je op de hoogte gehouden worden van data en thema’s, volg dan DE STUDJO via sociale media.Workshops voor kinderen

Ook voor kinderen bied ik workshops aan waar we in kleine groep werken rond een bepaald thema. Vaak start ik hierbij van een verhaal, ga ik met de kinderen in gesprek over wat ze denken, ervaren en voelen, doe ik met hen een mindfulness- of yoga-oefening en ronden we creatief af. Wil je op de hoogte gehouden worden van data en thema’s, volg dan DE STUDJO via sociale media.

Workshops voor volwassenen

Creatief bezig zijn is goed voor je hoofd én je lijf. Het brengt je in een flow. Je stapt even uit de stress en het piekeren, je verliest de tijd uit het oog, ervaart ontspanning en je kan achteraf heerlijk genieten van het resultaat. Daarom bied ik je creatieve me-time aan. Wil je op de hoogte blijven van data en workshops, volg dan DE STUDJO via sociale media.